Crazy day

Seriöst roligaste dagen på länge! Mitt beslut om att flytta känns fortfarande bra, vilket kanske var en bidragande effekt till att allt har varit så bra idag...
Precis innan min andra lektion så kom Mateo, en utbytesstudent från Colombia, in i klassrummet och gav mig en litet brev och en liten förpackning med godis (det är usa...) Så himla gulligt! Jag blev jättechockad och hann inte säga mer än tack innan han hade gått. Jag vände mig till Ann och vi båda började gapskratta! Sjukt oväntat men hur kul som helst, och gulligt. Funderar på om jag borde göra något tillbaks, haha... Vet inte riktigt vad det skulle vara dock!
"I'm glad to have met you. I'd like to know more about you, if you let me. Mateo"

Lektionen efter det, kemi, så träffade jag Krystina som vanligt och vi pratade lite om flytten, såklart... Är jättespänd på att flytta, känns jättebra. Under lektionen så är det någon som nämner att han hade immiterat en dinosaurie i någon annan kemiklass tidigare och ber honom att göra det igen för oss. Han säger att han inte vill det just nu, men att han kan släppa ut sitt "inre väsen"... Då sätter han sig på huk och börjar bete sig som en apa! Han håller på i ungefär 1-2 min och det blir bara värre och värre. Jag grät av skratt men lyckades ändå få en bild på det, som tur var!
Kemilektionerna kan vara ganska roliga ibland trots allt!

Flytt!

Jag har fattat mitt beslut, jag ska flytta till Krystina! Var jättenervös innan jag skulle berätta för Rusty och Ron, men de tog det bra och allt känns bra nu... Tausha och Ryan var lite mer oförstående och frågvisa, men det var väntat. Tycker inte om dem jättejättemycket direkt, men men. Nu ska bara Ryan och Tausha intervjua Krystinas föräldrar och göra research om deras bakrund osv. Som tidigast kommer det vara klart i helgen. Så jag kommer flytta dit någon gång under nästa vecka då vi för övrigt har lov! Känns skönt att ha det gjort och det känns som att jag har fattat rätt beslut.

Puss

Dinner at Krystina's House

Vanlig dag i skolan, får mer och mer vänner och det känns verkligen superbra! Men det enda jag kan tänka på just nu är om jag ska flytta till Krystina eller bo kvar här..? Krystina hämtade mig för att äta middag hemma hos henne, med hennes familj. De är jättetrevliga och skulle gärna se att jag flyttade över till dem. Men det är så svårt att bestämma sig! Hur ska jag kunna välja? Rusty och Ron är jättesnälla och Emilie är inte dum hon heller. Men det är svårt att bo så långt ute på landet eftersom man blir isolerad från allt och alla inne i stan. Och jag vet inte hur det kommer att funka med mig och Emilie framöver eftersom att vi kommer att behöva dela rum för resten av året. Något som jag inte alls är van vid... (om jag flyttar till Krystina så får jag ett eget rum). Känner att det kanske vore bäst att flytta men samtidigt så är jag rädd för att Rusty och Ron ska bli arga, ledsna eller besvikna på mig. Även om jag flyttar så vill jag fortfarande ha kontakt med dem och komma och hälsa på ibland. Jag är så rädd att fatta fel beslut... Ska gå och lägga mig tidigt ikväll och tänka över allt. Ibland önskar jag att någon kunde fatta mina beslut åt mig. Just nu så är det iaf väldigt lockande att flytta till Krystina, vill bara inte ångra något i efterhand!

Puss

The Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints

Då var det dags, första gången i mormonkyrkan. Var faktiskt väldigt likt den svenska kyrkan och inte alls speciellt konstigt, som jag från början hade trott (mer än att alla hade riktiga finkläder på sig. Måste nog införskaffa mig sådana om jag ska fortsätta gå i kyrkan). Fick skjuts av Alex Nelson (som jag för övrigt ringde i torsdags med inledande replik "Hi Alex! Do you remember me from yesterday?" när jag skulle hitta en date till Ann. En aning pinsamt om man säger så, men men, hahaha). Han och hans bror och vän var iaf jätteschysta och trevliga. Hans pappa är för övrigt präst i kyrkan, vet inte varför jag skrev det men. Var där i sammanlagt 2 timmar vilket var ganska lagom. Den sista timmen pratade jag och missionärerna om vad som hade sagt och om hur jag kände för allting. Känner inte direkt någon press eftersom jag har varit ärlig med dem hela tiden om vad jag känner. Har också berättat att jag inte ens får konvertera så, haha, mission impossible för dem. Går egentligen bara dit för att jag är nyfiken på skillnaderna mellan kyrkan här och kyrkan här hemma. Men vem vet. Hillevi sa iaf att om jag mor förmodan skulle bli mormon så skulle hon vända mig när jag kom hem igen, haha.
Emilie har för övrigt flyttat in i mitt rum nu eftersom hon inte pallade med ungarna. Får se om hon kommer att flytta någon annan stans, eller om jag kommer att flytta till Krystina, eller både och. Ska äta middag hemma hos Krystina imorgon iaf, får se hur det blir, är väldigt lockad att flytta dit som det känns nu... Allt skulle bli så mycket enklare... och jag skulle aldrig mer behöva se snorungarna igen <3

Puss

Date, Sleepover and Shopping Spree

Jag fick i läxa förra veckan att gå på en date för 5 dollar eller mindre. Jag och Ann (som också är i min Dating and Adult Roles-class) bestämde oss för att fixa en date tillsammans. Vi hade planerat allt och jag hade frågat Greg från min spanskaklass om han ville gå, och det ville han. Men Ann, hur söt hon än är, kunde inte hitta någon date. Det verkade som att alla killar i Rexburg var upptagna just denna fredagskväll! Jag ringde till och med några stycken och kollade om de var lediga, men icke. (Ganska pinsamt btw eftersom man inte riktigt känner någon av dem speciellt bra ännu!) Så vi fick ställa in allting och inse faktumet att vi kommer att misslyckas med vår läxa! Men Ann skulle iaf sova över hos mig fredag till lördag så vi tänkte ha trevligt ändå. När vi kommer hem från skolan är det första Rusty säger "Tausha fixade två dater till er idag, ni ska åka till Idaho Falls och se på en fotbollsmatch, de kommer och hämtar er om två timmar!". Oj, jaha, vilken överraskning! "Hoppas bara att jag inte träffar Greg där, vore lite pinsamt" tänkte jag. Några timmar senare så anlände två pojkar i 18 års-åldern för att ta oss till fotbollsmatchen iaf. Hade förväntat mig pinsam tystnad och att allt skulle vara allmänt obekvämt, men det var det inte! De var jättetrevliga och vi hade väldigt kul. Dock så var Lance (min date) värsta fanet av countrymusik, haha. Men, men, vad kan man vänta sig här i Idaho om inte cowboys!?
Jag och Ann låg och pratade länge den kvällen och såg på ett avsnitt av Gossip Girl (haha!). Ann är verkligen världens sötaste unge, har alltid kul när jag är omkring henne!
Morgonen därpå så åkte jag, Ann, Rusty och Ron till Idaho Falls. Rusty och Ron skulle hjälpa Ron's mamma, Barbara, att flytta ut alla hennes saker från sitt hem eftersom hon ska flytta till ett vårdhem nästa vecka. (hon har bott där i 48 år och knappast rensat många gånger med tanke på alla miljoner värdelösa saker som fanns i detta hus). Jag och Ann däremot skulle tillbringa några timmar i malen (där jag köpte min homecomingklänning). Vi hade sjukt kul och sprang runt som galna fjortisar inne på Victoria's Secret och Hollister m.m. Känns bra att få tönta sig lite ett tag ibland också (ibland, hehe...)
Jag köpte:
2 par örhängen, Clair's
1 armband, Clair's
1 ring, Clair's
1 plånbok, Clair's
1 halsduk, Clair's
1 randing tröja, Gap
1 cardigan, Hollister
1 skjorta, Hollister
1 Blus, Hollister
Sen hämtade Ann's värdföräldrar oss och de skjutsade mig till Barbaras hus där jag hjälpte till med flytten. Har aldrig sett så mycket skräp i ett hus i hela mitt liv...
Skön dag var det iaf!

Puss

Welcome to Madison

En bra vecka har passerat. har pratat mer och mer med alla klasskompisar och har riktigt roligt i skolan! Är inte längre sådär nervös som man är i början... Man kan säga att allt är jättebra förutom att jag hatar ungarna (förutom Shayna). Jag förstår seriöst inte hur Emilie står ut med att bo där. Ryker är värst, men Rylee är inte dålig hon heller. De väcker henne ca kl 6-7 varje helgmorgon och det är inte tyst i det där huset mer än 10 min om dagen. De tar alla hennes saker så hon bär runt på sin dator och andra viktiga saker hela tiden för att hindra dem från att ha sönder det. Har aldrig tidigare i mitt liv upplevt sådana skitungar i hela mitt liv, har inte ens sett värre på TV-program som "Supernanny". De får mig att vilja flytta, och jag bor inte ens i samma hus som dem.
Åter till allt som är bra! Har fått A och A+ på mina senaste prov vilket känns jättebra. Har sprungit regelbundet utan att ha blivit attackerad av några fler hundar. Nästa vecka går vi bara i skolan i 4 dagar och sen ha vi lov i en vecka!
I onsdags så fick jag en lapp av Mrs. Eastin på min Dating and Adult Roles-class där det stod att jag skulle komma till NHS (The National Honors Society) under lunchen för att hämta en gåva. Först blev jag lite rädd eftersom jag inte visste var NHS var, men sen så tänkte jag att "en gåva" inte brukar vara något dåligt... Visade sig att det vara var en liten lapp och en godis där de välkomnade mig till Madison High School. Blev faktiskt jätteglad och var jätteglad resten av dagen. Tänkt att något så litet kan göra så gott!
För övrigt så ser min skola ut som skolorna i filmerna, haha! Känner mig alltid fett cool när jag låser upp mitt skåp med hjälp av sifferkombination, lite töntigt kanske men det är kul...
Bara en schyst bild i min mattesal

Puss

Obs!

Förstod att mitt tidigare inlägg kan ha misstolkats...
Rick är inte min nya pojkvän eller liknande utan bara en american dude som jag gick på dansen med. Inte ens min typ, bara en snäll kille. Att gå på en såkallad date här är inte lika seriöst som i Sverige vilket jag tycker är bra. Ville bara säga det här eftersom jag inte vill att någon ska tro att jag går och skaffar en amerikansk pojkvän efter mindre än tre veckor! Inte en chans...

Homecoming dance

Omg, vad kul det var! Kom precis hem från dansen så är fortfarande uppe i varv...
Rick hämtade mig strax innan kl 13 för att åka och spela paintboll med 6 andra par. jag var livrädd för att bli träffad för jag trodde att det skulle göra svinont. Eller, jag tror fortfarande det eftersom ingen lyckades träffa mig! (pro dir liksom) Fick faktiskt in några träffar själv dock vilket jag var ytterst förvånad över! Efter några spelomgångar så åkte vi hem till en av killarnas hus och åt asgod mat (såklart asonyttigt men pallar inte bry mig just nu, haha). Sen bar det hemåt för att göra sig redo för ikvällen! Rusty fixade mitt hår som jag blev jättenöjd med! Klänningen kändes fortfarande lika fin och allt var perfekt! När vi kom dit så tog vi bilder, bara jag och Rick, och hela gruppen! Lägger upp de bilderna så fort jag har fått dem sen... Förutom fotona så dansade vi hela kvällen och det var sjukt kul! Nästan alla tjejerna tog av sig skorna och dansade barfota men det kändes lite fult så jag dansade med mina högklackade skor, måste nog medge att jag har lite ont i fötterna nu, haha! Men det var så värt det...
Här är en bild på blomgrejen som jag fick av Rick som man ska ha runt handleden
Nu är jag väldigt trött och kommer att sova så gott inatt efter denna fantastiska kväll, haha!
Puss

Homecoming game

Idag var det sista dagen innan homecoming dansen och alltså sista laddningsdagen! Var en av de bästa dagarna på länge faktiskt! Alla lektioner var 25 min istället för 70 min, vilket var väldigt skönt för omväxlings skull... Efter lektionerna så var det assembly i gymnastiksalen, som för övrigt är väldigt stor och helt ny (som hela skolan också är). Där fick vi se cheerleaders uppträda, trumpetorkester spela nationalsången, Harry Potter klubben gjorde en asrolig dockteater m.m. Två av mina vänner filmade det, så om jag har tur så kan jag få tag i filmen förr eller senare och lägga upp den här. Efter det åkte jag, Krystina, Claire och några andra till Sammy's och åt hamburgare (godast jag någonsin ätit, helt färsk). Efter det var vi med i Madison High School-paraden som nästan halva stan var och kollade på! Verkligen jätteroligt. Sen var vi hemma hos Alyssa en stund innan vi åkte hem till Krystina där jag hjälpte hennes familj med att konservera persikor! Krystina har världen minsta och sötaste hund jag någonsin sett, hahaha! Den ska egentligen vara långhårig med de rakade av henne pälsen en gång, för att den har blivit för tovig, och den växte aldrig ut igen, synd! Hahahaha! Det var iaf kul att träffa Krystinas familj, de var jättesnälla och de bor i ett fint hus nära centrum. Jag fick också se Krystinas homecoming-klänning som hennes mamma har sytt. Den var blå, kort och hur fin som helst! Framåt kl 18 åkte vi till Olivias hus där vi gjorde oss iordning för homecoming matchen (amerikansk fotboll). Vi vann tyvärr inte matchen men vi hade kul ändå. Har varit en underbar dag och jag ser verkligen fram emot morgondagen då Rick ska ta med mig på en gruppdate där vi ska spela paintboll!
Här är en bild på mig efter matchen idag!

Puss



Still standing strong

Idag har varit en bra dag... Känns konstigt att det var igår som jag hade sådan sjuk hemlängtan! Det konstiga är att det egentligen inte har hänt något speciellt utan det har varit en nästan helt vanlig dag (det är homecoming och alla klär ut sig så helt vanlig är den inte). Det är lite läskigt hur instabil man egentligen är, haha!
Igår kväll så var jag och Emilie och såg på fotbollsmatchen. Inte vilken fotbollsmatch som helst utan det var ombytta roller, dvs. tjejerna spelade amerikansk fotboll och killarna var cheerleaders! Om jag ska vara ärlig så var jag mest där för att de killarna misslyckas med sina "konster"... Mycket skratt! Jag och Emilie var med Anette, som också är från Norge, Courtney och hennes kompis som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi hade trevligt under kvällen och åkte bl.a. till the arctic circle där jag åt en mjukglass med ananastopping, sjukt gott! Det var inte bara fotbollsmatch och glass utan också en bonfire som är en årlig tradition under homecomingveckan på Madison High School. Härlig kväll med andra ord, skönt att slippa sitta hemma med läxor varenda kväll!
På tal om läxor så fick jag i uppgift att gå på en date i min Dating and Adult Roles class. Ska planera hela daten själv och det får inte kosta mer än 5 dollar, hur nu det ska gå till... Som tur är så sa Krystina att hon gärna ville följa med, så det blir en gruppdate! Nu är det bara att komma på något kul och billigt som man kan göra på själva daten... Och att hitta någon kille att bjuda ut såklart! Önska mig lycka till, det lär behövas...
För övrigt så har jag ständig ångest över att gå upp i vikt och tänker ständigt på vad jag äter. Men jag kan verkligen inte stå emot när Ryan gör sina världens godaste och mest onyttiga kakor med M&M's i. Så därför har jag varit ute och sprungit i 50 min idag. Härlig löptur om man bortser från att jag höll på att få tre hjärtattacker då jag blev attackerad av tre olika hundar varav den sista var minst 1 m hög och hade röda ögon och hoppade på mig!
Här är en liten bild på min homecomingklänning föresten! Jag är jättenöjd med den. (kunde inte få bilden större, tyvärr)
Puss

Första Vågen

Jaha, då har man drabbats av hemlängtan... Går inte att föreställa sig hur det är om man inte har varit med om det. Trodde nog aldrig helt seriöst att jag skulle längta hem så mycket som jag faktiskt gör. Brukar aldrig få hemlängtan och jag har bara varit här i två veckor! Men jag tänker inte sätta mig på ett plan för att åka hem förrän i juni, oavsett vad som händer (nästan). Jag förstår egentligen inte varför jag längtar hem, jag har det bra här hemma och i skolan och det är ingen som är otrevlig mot mig eller liknande. Det är bara någon konstig känsla som gör att jag inte kan tänka på något som har med mitt tidigare liv (för två veckor sen) att göra utan att få en klump i halsen... Längtar efter tryggheten som finns hemma i Sverige och känslan av att vakna upp i sitt egna rum en lördagsmorgon. Saknar de helt vanliga dagarna i skolan och Jannes inte så jätteroliga skämt på matte/fysiklektionerna. Saknar de mysiga filmkvällarna (trots inte alltid så bra filmer) med mamma och festerna med vännerna.
Jag ska iaf försöka vara med på så mycket aktiviteter som möjligt just nu och inte sitta hemma ensam. Det borde väl göra susen? Ska tänka positivt och leva just nu. Nothing's gonna bring me down...

Puss



Mormoner, besök hos Ryans föräldrar och dress shopping

Weekend uppdatering...
I fredags när jag kom hem från skolan så fick vi besök av missionärer som ville prata med mig. Är inte så hemskt som det låter! Det var tre unge tjejer som var jättetrevliga som berättade lite om deras tro. Vi diskuterade och hade trevligt. Sen lämnade de en book of mormon som jag vid senare tillfälle ska läsa lite i. Betyder inte att jag kommer bli mormon utan bara att jag är nyfiken på allt som har med religion att göra. Nog om det.
Igår åkte jag, Emelie, Tausha och kidzen till Ryan's föräldrar och var där en stund. Det var seriöst det vackraste stället jag varit på! Helt sjukt. Vi gjorde lite allt möjligt men jag chillade mest och njöt av att vara där.
Emelie och Shad, 3 år.
Efter att ha varit där i några timmar så åkte vi vidare till ett ställe mitt ute i ingenstans där det fanns massa sanddynor. Också helt sjukt att det helt plötsligt är en liten öken mitt ute i Idaho...
Efter att vi hade varit där åkte jag, Emelie, Tausha och Shayna och åt på en italiensk resturang. Sen åkte vi vidare till Idaho Falls och provade klänningar till Homecoming på lördag! Kunde inte bestämma mig för vilken klänning jag ville ha och Emelie köpte inte heller någon så vi ska åka tillbaks idag och köpa en! Lägger upp bild på den sen...
Puss

090910

Dagen började inte bra... Vaknade upp med en lätt fyrkylning och allt känns med ens lite jobbigare! Skoldagen började dock lite bättre. Fattade mer än de flesta på mattelektionen och fick full poäng på det oförberedda provet vi fick (var dock inget stort prov men ändå). Under min andra lektion (dating and adult roles) så var jag tvungen att gå ifrån och bli fotat till skolans year-book... Usch, vill inte ens se bilden. När jag kom tillbaka till lektionen så hade Mrs. Eastin precis börjat läsa en liten historia som visade sig handla om en tjej vars lillebror blir överkörd... Vek som jag är så börjar jag gråta... Inte lite heller utan helt okontrollerat och kan inte sluta hur mycket jag än försöker... Slutade med att jag och Ann (en tysk tjej som jag sitter bredvid) fick lov att lämna klassrummet! Hur pinsam får man vara egentligen? Hatar mig själv i sådana situationer...

Med maskara i halva ansiktet och inget på ögonfransarna gick jag till kemin där vi hade kemiprov, vilket gick ganska bra, tror jag! Krystina berättade om ett mystiskt brev som hon hade fått. Hon skulle tydligen äta lunch med någon som med stor sannolikhet skulle bjuda med henne till dansen nästa lördag! På tal om det så hade jag lunch med Rick från min P.E. class igår och han frågade mig om jag ville gå med honom på dansen... Så, I guess I will.
Annars är min tillvaro fylld med läxor och för tillfället regn. Hoppas på att bli frisk så fort som möjligt och håller tummarna för att jag fick bra på kemiprovet!

Puss

070910

Tänkte berätta lite kort om helgen...
Jag har flyttat över till Taushas föräldrar, Rusty and Ron. De är verkligen jättetrevliga och jag och Rusty har spenderat många timmar tillsammans då hon har berättat om alla sina husdjur. Låter kanske inte så kul, men det var faktiskt väldigt intressant, haha! Hon Har spenderat nästan hela sitt liv åt att rädda skadade djur... Jag, Emilie, Rusty och Ron åkte till Idaho State Fair, som var nästan som ett tivoli blandat med massa olika uppträdanden. Där kollade vi på bull riding! Det var helt sjukt, fattade inte riktigt att det fanns på riktigt innan... Kul och spännande var det men jag tyckte synd om tjurarna... Annars har jag inte gjort så mycket... Jag var ute och sprang en stund och var i skräck under hela löpturen eftersom Shayna hade berättat att det brukade komma hundar och jaga de som var ute och sprang... Inga hundar tack och lov!
Andra dagen i skolan och jag tycker bara mer och mer om den! Alla är verkligen jättetrevliga och jag fick massa nya vänner idag också! Åkte skolbuss för första gången och missade den inte på vägen hem så som vi gjorde i fredags, hahaha!
Trots att allting har gått bra så är jag inte riktigt på topp... Funderar över hur jag ska göra angående boende, ska jag bo hos Krystina eller stanna här hos Rusty och Ron? Känner mig taskig hur jag än gör :(
Puss

First day at Madison High School

Det här har varit den bästa dagen hittills! Både lärare och elever är jättesnälla och nyfikna på vem jag är och hur det är hemma i Sverige. Det är verkligen lätt att skaffa sig vänner här, puhh! Eftersom jag var hos studievägledaren på morgonen var min första lektion Dating and adult roles. Vilken kurs alltså, haha, det var som att ha rast i 70 min! Lektionen gick ut på att vi skulle sitta i grupper och spela ett spel för att lära oss att kommunicera bättre med varandra... Herregud, haha! Men det var jättekul. På kemilektionen, som var direkt efter, träffade jag en jättetrevlig tjej som heter Krystina. Hon går sista året och är alltså ett år äldre än mig. Hon frågade mig om min värdfamiljssituation och erbjöd mig sedan att bo hos henne! Hon verkar som sagt väldigt snäll, men jag känner att jag kanske borde lära känna henne lite bättre innan jag bestämmer mig... (kemilektionen var för övrigt väldigt lätt, kändes bra att kunna glänsa lite i bakgrunden, haha) Jag hade iaf lunch med Krystina och Emelie. Konstigt nog så har jag och Emelie inga lektioner tillsammans, vilket är lite synd. På spanskan tittade vi på en del av den lilla sjöjungfrun på spanska och hade ett litet preteritum läxförhör... Jag har seriöst glömt bort all spanska, haha :(
1st hour: Trig (maths)
2nd hour: Dating and adult roles (hahaha)
3rd hour: Chemistry A
4th hour: Spanish 2nd
5 hour: Physical Education
Krystina bjöd med mig och Emelie till fotbollsmatchen samma kväll så vi bestämde oss för att gå på vår första (amerikanska) fotbollsmatch! Det var hur kul som helst! Det var precis som i filmerna... Alla skrek som galningar och sjöng hejarramsor och cheerleadersarna var hur duktiga som helst! Jag överdriver inte om jag säger att minst 75% av alla skolans elever var där... Verkligen amerikanskt. Efter matchen åkte vi och åt glass (glassarna var såklart hur stora som helst).. Sen körde Kristyna oss hem och hälsade på Tausha och Ryan. Det var verkligen en jättebra dag och allt känns jättebra, jag är supernöjd med skolan och att jag har möjligheten att välja vart jag vill bo i fortsättningen!
I helgen är det Labor day, vad nu det är, så vi har ledigt på måndag, får se vad vi hittar på då! Fick lite läxor från skolan som jag måste göra... Men jag tror nog att jag fixar det!

Puss

Road trip

Här kommer lite bilder från igår! :)
Titon peaks



Egentligen inget speciellt, bara fina blommor, haha



This is were I live... Nice airconditon!



The snake river

A day of surprises

Mitt första dygn i Idaho...
Tårar? - Ja!
Ångest? - Ja!
Hemlängtan? - Ja!
Förvirring? - Ja!
Skratt? - Ja!
Hopp? - Ja!
Ångrar jag att jag åkte hit? - Än så länge, nej!

Nej, nu ska jag börja från början... Tausha, hennes mamma och hennes tre yngsta ungar (Rylee 7, Ryker 5, Shad 3) mötte mig på Idaho Falls flygplats. Resan hade gått bra förutom att alla Amerikaner tror att alla som inte är Amerikaner är terrorister... Ni fattar problemet! I alla fall, det visar sig att de tre yngsta ungarna är, enligt mig, definitionen av högljudda skitungar! Jippie... Men som tur var så fick jag sova hos Taushas mamma, som bor granne med henne, eftersom jag inte hade sovit mer än 3 timmar de senaste 40 timmarna, för att få lite lugn och ro. Somnade som en stock och drömde om klassen. Vaknade kl 3 på morgonen med världens hemlängtan och låg vaken till kl 8 då jag gick upp och duschade. Taushas mamma och pappa tog sedan till deras favorit frukostställe för att bjuda mig på en "breakfust burrito"... Mycket gott faktiskt! Sedan tog de med mig på en roadtrip fram till kl 18 på kvällen. Naturen här i Idaho är verkligen fantastisk! På vår lilla raodtrip stannade vi för att handla lite mat. I mataffären (troligtvis världens största, haha!) var allting jättestort! (såklart..) Taushas mammas svar på det var "well, this is America, go big or go home!"... yes.
En annan rolig grej som hände i mataffären var att man kunde köpa "gift cards" varav ett av dem var ett presentkort på McDonald's för 25 dollar. Herregud.. USA...
En annan grej som jag blev förvånad av var att familjen Young, som jag bor hos nu, tydligen inte är min permanenta värdfamilj utan bara en welcome family... Confusing! Emilie, en norsk tjej, kom hit idag och samma sak hade hänt till henne; på hennes papper från Explorius hade det stått att familjen Young var hennes permanenta värdfamilj, vilket inte var fallet.
I alla fall, så erbjöd Taushas föräldrar mig att bo hos dem. De är väldigt snälla men jag skulle jättegärna ha ett värdsyskon... Har fortfarande inte bestämt mig.
Saknar er alla där hemma!
Puss

RSS 2.0