Fredagkväll

Kom hem från Idaho Falls för ca 30 min sen, kl är nu 22.05 och jag är trött, det är fredag... Var på riktigt bra humör idag faktiskt, för att väga upp ifrån igår, varför vara normal liksom? Började med att jag kände mig ganska snygg för ovanlighetens skull, haha, vet inte varför, men det var ganska nice. Eftersom jag inte var med på power trainingen imorse (vill inte utmana ödet och börja träna för tidigt efter halsflussen, tar fortfarande antibiotika) så gick jag till Mrs. Sherman's klassrum för att få hjälp med matten, och gissa vad? När hon förklarade igen för mig så förstodd jag! Var inte ens svårt, haha, dumhuve jag är... Sen var de andra lektionerna allmänt bra, massa som hejade på mig i korridorerna (bl.a. en kille som jag aldrig sett förut, skumt, haha), fick ett prov som jag missat gjort, fattade var Mrs. Sherman snackade om på lektionen (tror jag iaf) och hade sedan en jätterolig spanska lektion.

Efter skolan åkte jag, Marthe, Ann och Brook till Idaho Falls. Vi stannade vid subway först och åt asgoda mackor, tror att de är godare här en hemma eller så är det bara faktumet att vi är i U.S.A. som gör dem så goda, haha! Sen bar det av till malen, in på old navy sprang vi, fyndade, sen iväg till nästa affär. Kände inte för att spendera massa pengar så köpte bara ett vitt volanglinne, en blommig blus och sen två bhar. Sen åkte vi iväg till Idaho Mountain Trading, där jag köpte mina skidor. De hade tyvärr stängt så vi åkte vidare till en annan sportaffär. Marthe letade snowboardbyxor i den rätta röda färgen, men hittade tyvärr inga. För mig blev det dock både hjälm, skidglasögon, skidstrumpor och skidfodral! Allt det där för 200 dollar, ca 1400 kr, väldigt bra tycker jag eftersom det var bra grejer jag köpte också. Tänkte ladda upp en bild på min nya skidhjälm och skidglasögon, men det funkar inte att ladda in bilder på datorn längre... Kul! Skype, iTunes och Safari funkar inte längre heller... Inte mycket som funkar förutom Firefox, än så länge iaf.

Ska bli så sjukt skönt med helg nu, känner mig helt slut! Har fått dåligt med sömn och har stressat sönder, är ganska bra på det tyvärr...  Ska på McKell's dop imorgon (mormonerna döper sig när de är 8 år), kommer att bli intressant!

Puss

hej vännen

Hade världens sämsta skoldag idag... Har varit jättestressad och känslig för att p.g.a. enorma matteläxor som vi får dagligen i Pre-Calculus. Blev inte bättre idag, genomgången på lektionen (som var 70 min) var rena mardrömmen. Jag var helt lost...
"f(x)=5x^5+13x^4-24x^3-8x^2+17, solve for x!"
Jag typ
"...ok. skojar du eller? va?"
Blev inte bättre av att alla andra verkade förstå och ha gjort det tidigare heller... Kul liv. Ska försöka förstå det nu iaf, läsa i boken, wihoo... Det brukar funka... eller? Nej, det brukar det inte. Jaja, inte the end of the world.

Blev intervjuad till yearbooken av några elever i skolan idag. Fick svara på frågor som "What's your favorite thing about Rexburg?" och "Is the fashion different here compared from where you're from?" På den första frågan svarade jag "My host sister Krystina, and Targhee". Även om Targhee inte är en del av Rexburg... På den andra frågan svarade jag "Yeah, it's like HELLO 2003!". Face the truth liksom.

Hade en fin pratstund med Marthe och det känns som att vi har blivit lite bättre vänner. Var hemma hos henne en kort stund och utbytte lite av våra (extremt avanserade) gitarrkunskaper (kan spela ca 3 låtar, är ju ganska bra). Sen åkte jag hem till mig, åt mat, snackade lite skit (nej, gjorde faktiskt upp träningsplaner) men Mathilda. Sen har jag inte kommit längre. Ska väl ta itu med de obligatoriska läxorna som jag hatar innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag för övrigt till Idaho Falls med Marthe, Brook och Jordan för att köpa skidhjälm och skidglasögon, det blir nog nice.



Saknar det här litegran också... Skulle inte vara helt fel att sitta på en båt med Hillz påväg till Sandhamn om ni förstår vad jag menar. Nästa sommar dude!

Puss

Kul att vara sjuk

Symptomen är till största del oförändrade, har bara mer ont i halsen. I morse tittade Angelica (hon är sjuksköterska) i min hals och sa att det inte såg bra ut och att vi borde kolla upp det med en doktor. Så bar det av till doktorn som tog ett halsprov och konstaterade att jag hade halsfluss. Han skrev ut antibiotika, ska ta två tabletter varje dag i 10 dagar. Känns skönt att det inte var influensan och att jag har fått medicin!

Annars suger min tillvaro just nu... Ont i kroppen och svårt att koncentrera sig, bra timing när man har en bok som man måste läsa ut och skriva om tills tisdag + lite andra uppsatser!
Puss

Score!

De två senaste dagarna har varit två av de bästa dagarna det här året <3

Eller inte...
Började med att jag och Kyler skulle åka till Targhee i torsdags, lusekoftan var på och jag var astaggad även fast jag bara hade sovit i ca 6 timmar. Vad händer? Jo, vägarna har stängt så det blir bara att vända hem igen! Hatar när man har ställt sig in på något som inte blir av... Lite senare på dagen, runt 12-13, började min hals kännas tjock. "Nej, palla att bli förkyld!" tänkte jag... Det visade sig att det var mycket värre... Hej influensan!! Vaknade var 15 min (om inte oftare) under hela natten och var tvungen att gå upp och spy en gång. Mår inte illa längre, tack och lov, men det suger ändå att sitta skakandes med ett tungt huvud och muskelvärk. Får väl hoppas på ett bättre nyår nästa år!
Att vägarna till Targhee stängde kanske var bra ändå, trotts allt, hade inte velat sitta där uppe i värmestugan och må pyton!
Luftpuss (så att ni inte blir smittade)

RSS 2.0