Prom!

Sista dansen var i lördags... Den stora, den alla hade väntat på, den så välkända prom. Känns lite sorgligt att det är över, inga fler skoldanser... Är ganska stolt över att jag gick på 5 av 6 möjliga iaf, (gick inte på Spring Fling som var girls choice.) Prom var en bra avslutning ändå, alla mina vänner var i samma grupp och vi hade alla jätteroligt! För vår day-date körde vi fyrhjulingar uppe i bergen. Det var jättekul och vääääldigt lerigt, har nog aldrig varit så smutsig som då. Hade på mig mina vita converse också, kanske inte jättesmart, men jag tvättade dem några gånger på söndagen och de är vita igen tack och lov! Måste också tillägga att jag är sämst i världen på att köra fyrhjuling, tror att jag körde av vägen 3 gånger, hahaha! Kanske är bra att jag inte har körkort ännu...


Vår väldigt stora grupp!


Vi blev lite leriga under day-daten...

Sen var det dags för själva dansen. Jag hade på mig en vit puffig och otroligt amerikansk klänning, kanske inte assnygg, men aa, det var nice. Vi hade alla jättekul på dansen och jag dansade som en galning, typ. Har tänkt lite och kom fram till att vi borde ha fler skoldanser i Sverige, inte bara balen. Det är så himla kul...


Jag och Krystina i våra balklänningar


Jag och Alec


Taylor och Alexa

Nu är det bara 4 skoldagar kvar och allt vad det innebär. Är lite skoltrött just nu, vill bara få slutproven gjorda och ha kul med mina vänner! Har alla fyra slutprov på måndag btw, alla samma dag... Tur att mina betyg här inte räknas, haha, behöver inte plugga liksom. Ska göra det nu iaf, hehe, ambitiös tönt.

Puss

De va fredagsmys

Fredagar är alltid bra, men jag tror nog att gårdagen var ovanligt bra. 25°C och sol, bara det var underbart skönt, sen var skolan ganska nice också, hämtade min prom klänning och provade den med den lilla spetsjackan (modest is hottest, hehe), såg ganska bra ut tyckte jag ändå! Sen hade vi alla jättekul efter skolan. Vi åkte till parken och var där hela kvällen. Som tradition köpte vi chalk (kalk?) och ritade på gångbanan, kom på att jag nog aldrig har gjort det innan, haha! Vi spelade ultimate football och basket. Var bara allmänt väldigt chill, och varmt och skönt!


Taylor, Alexa och Kyle. Haha, muntra killarna ser ut!


Chantelle och Andy hade lite skönt häng uppe i björken!


I'm creative, I know.

Ikväll så är det prom! Ska iväg på vår day-date om ca två timmar, vi ska köra fyrhjulingar. Är lite rädd eftersom jag aldrig gjort det förut men jag litar på Alec så det ska nog gå bra, haha. Känner på mig att det kommer bli en jättebra dag och kan inte bärja mig tills jag får sätta på mig min white puffy sparkling prom dress, haha! Wow, I'm soooo american! Eller, I wish... Fast ne, haha!

Puss

24

Det är med värk i hjärtat och tårar rinnande ner för kinderna som jag sitter här i solen på bakgården. Har haft en väldigt bra dag idag men kan ändå inte låta bli att gråta när jag tänker på dig, Oskar. Min underbara bror, 24 år skulle du ha fyllt idag... Livet är för jäkla orättvist när en så levnadsglad person som du ska behöva lämna jorden så tidigt. Har alltid, och kommer alltid att se up till dig. Du är med mig i allt jag gör, och jag försöker göra dig stolt över mig varje dag. Jag kommer ihåg hur du kom och tittade på mig när jag spelade i orkestern på öppet hus i åttan, jag var så stolt över att vara din syster och jag ville att alla skulle se att du, just du, var min bror. Jag kommer ihåg allt så väl, som om att det var igår... Snart har 3.5 år gått och saknaden av dig är fortfarande helt obeskrivlig, men jag vet ändå att du har det bra där du är nu och att vi en dag kommer att ses igen. Älskar dig för alltid, mitt bästa syskon.


Minnet lever <3

Yo!

Det har regnat konstant i ca 4 dagar här i Rexburg, sämst aa... Men inget ont kommer utan något gott! Alexa sms:ade mig nyss och frågade om jag ville följa med ut till Taylor's ikväll och köra fyrhjulingar, eller go mudding som hon så fint uttryckte det. Alltså köra runt som galningar i all den lera som har uppstått p.g.a. regnet! Sitter här och väntar på henne nu med en skräckbalandad förtjusning i magen...

Det är den internationalla stokedagen idag förresten, så om ni känner någon som har haft en stroke så tycker jag nog att ni kan ta och ringa upp dem!

Puss

Yellowstone och tillbaks

Då har man kommit hem från Yellowstone och pappa och Åsa har åkt hem. Lyckades dra på mig en rejäl förkylning så att det känns lite extra att man är tillbaks i verkligheten, haha. Nej, men det är inte allt för farligt, har halva Walgreen's apotekavdelning i mitt rum.

Hade en jättebra helg i Yellowstone iaf, många skratt blev det, mest åt pappa som blev misstagen för Berny och som beskrev sitt eget hår som spretigt och busigt , haha! Tyvärr hade vi ganska dåligt väder, kyla, regn och hagel. Men det gjorde inte mycket, var otroligt skönt att träffa dem båda igen! (Kan inte bärga mig tills mamma kommer hit!)

Är nu bara 10 skoldagar kvar tills Graduation (och tills mamma kommer!) Är ganska trött på allt plugg nu, ska bli himla skönt att få sommarlov och kunna slappna av... Pluggade nästan ingenting på hela helgen och var lite orolig för mitt Govt prov men lyckades få 99.33% på det, haha! Ibland undrar jag varför jag inte går sam, eller aa... Är nog mer ett bevis på att den Amerikanska skolan är lättare än den Svenska. Men det finns för- och nackdelar med båda såklart.

Här kommer några bilder från Yellowstone National Park. De blev inte jättebra men jag lägger upp dem ändå.

Sånna här varma källor finns överallt i Yellowstone


Buffalos, buffalos, buffalos... Också överallt!


Chillade på randomställen.


Och en varg...


Det var när vi kom upp hit som det började hagla hysteriskt och jag och Åsa sprang tillbaks till bilen, haha!


Old Faithful får man inte glömma heller!


Nu på våren får djuren sina ungar.


Avslutar med den här bilden, egentligen helt utan anledning men ja.

Puss

School Board

Pratade med Jason och Taylor igår och de sa att Mr. Something som vi hade bjudit in för att lyssna på vår Project Citizen presentation hade fått ett väldigt bra intryck av presentationen men speciellt ett av våra alternativ - The rerouting of school buses (min idé!) Han hade ringt dem båda och undrat om vi ville komma till ett School Board meeting och presentera vår idé! Jätteläskigt, men kul, känner mig väldigt stolt, haha. Kan se rubrikerna "Svensk utbytesstudent förändrade skolpolitiken i Idaho" haha, kanske.

Puss

Cinco de Mayo

Åh, vad härligt det var att träffa pappa och Åsa! Helt skruvat, men så underbart... Känner att jag inte kommer ha tid att göra några läxor tills söndag kväll men det gör det bara ännu bättre! Ska ta vara på de här dagarna nu, tiden går så obeskrivligt fort...

Puss

May the 4th be with you

May 4th is coming near guys, onsdag imorgon och jag är so excited! Känns helt overkligt att jag om mindre än 24 timmar kommer att krama pappa och Åsa...


Bild från Bali julen 2009. Varför har pappa uppknäppt skjorta?

Annars har jag haft en väldigt dålig dag. Är sämst på att hantera stress och jag har jättemycket i skolan just nu, det tär på mig! Usch, jag blir så frustrerad. Får inte tillräckligt med sömn heller vilket gör att min hjärna bara kittlas när jag försöker tänka, kul. Nu ska jag sätta mig i solen och läsa vår nya bok i U.S. Literature, den verkar inte speciellt bra men jag hoppas att skentet bedrar!

Puss

Whale Castle

Är sjukligt trött just nu. Benen samt fötterna värker och hjärnan känns som gelé. Anledningen till detta tillstånd är shopping (man är en riktig tuff brud, halvdöd efter en dag på stan.) Kollade på klänningar till prom som är om två veckor. Hittade dock ingen som jag gillade så ska hyra en av Megans mamma. Köpte lite andra ytterst nödvändiga saker för bra priser, här slösas det inte! Gick tillbaka med mina Steve Madden skor btw, älskar dem otroligt men en liten nit lossnade när jag använde dem (första gången!) så jag kunde inte använda dem mer. Tack och lov kunde de beställa ett par nya helt utan extra kostnad, Dillard's in my <3.

Är väldigt frusen förresten. Kan bero på det fruktansvärt kalla vädret vi har här. Igår när jag vaknade låg det 1 dm snö på marken och den smälte inte bort förrän idag. Inte ok. Ska dock bli bättre väder om några dagar, lagom tills Star Wars Dagen! Dock säger alltid väderlekrapporten att det ska bli fint väder tre dagar fram i tiden men det inträffar aldrig... Men det spelar ingen roll, det kan regna på Star Wars Dagen, solen kommer ändå lysa på mig och det kommer att bli den bästa dagen på länge! Längtar så!

Puss

RSS 2.0